About

Mijn naam is Kukulkan:

En de TunUc van de Maya’s leiden mij naar HunabKú maar ik heb me moeten verdiepen in Advaita om deze Bliss toestand deels te begrijpen en de juiste benaming te kunnen geven. Want het maakt werkelijk waar niks uit wat ik doe; Of dit nou Ecstatic dance is, door Yoga mijn Kundalini aan het activeren ben, op een Tantrische manier de liefde bedrijf, drugs of alcohol gebruik en zelfs tijdens het slapen ervaar ik deze Onveranderlijke Bliss toestand de gehele nacht door.

Ik meen dat dit door mijn Bewuste Maya rawfood lifestyle is gekomen. Want vroeger was er altijd lijden, angst en allerlei ongemakken en was ik altijd ziek, zwak en misselijk door mijn astmatische bronchitis en ging het lezen en schijven mij niet goed af door mijn dyslexie waardoor ik op school niet goed mee kon komen.

Gelukkig zie ik eindelijk de realiteit weer onder ogen en ga nu als een vrij, gelukkig, gezond en ontwaakt persoon door het leven! Maar als ik dit wil delen met mijn vrienden of familieleden dan begrijpen ze mij niet en verklaren ze me Awkward… vandaar ook deze blog om dit dus openlijk te kunnen delen met iedereen…

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: